Idébank – når din kæreste skubber iniativet over til dig

Her vil jeg løbende opdatere idéer til dig, der hører kæresten efterlyse initiativ, overraskelser. Jeg vil opliste noget af det, jeg kan forestille mig – måske er det noget helt andet, der skal til i Jeres verden. Jeg håber du/I kan finde inspiration.

  • En dejlig sommerdag – send sms og foreslå, at I tager mad med og kører til stranden med ungerne. Fortæl, at Du sørger for at købe mad: brød, agurk, tomat og pølser og vand. Læg noget brænde i bilen (du kan også vælge engangsgrill – men det er meget hyggeligere med et bål… og en lille grill-rist. Bed din kæreste finde tæpper og håndklæder. Når du kommer hjem er I parate til en hyggelig strandtur – på dit initiativ og du har sørget for en del af det praktiske.
  • Kontakt dit lokale turistkontor direkte eller gå på nettet. Find ud af, hvad der kunne være spændende at gøre sammen med børnene – eller bare du og kæresten. Der er mange seværdigheder – muligheder for traveture, udstillinger og lignende. Fortæl din kæreste om planen og fortæl, hvad du vil ordne i forbindelse med en udflugt. Lav en plan før du præsenterer den for kæresten. Vær detaljeret. ”Jeg foreslår, at vi kører ned til Borreby og går en tur rundt for at se på bygninger. Fra Borreby kører vi ned til Stigsnæs, hvor der er borde og bænke. Vi kan se færgerne fra Agersø og Omø lægge til, ungerne kan bade eller lege ved vandkanten. Jeg sørger for at tage mad og vand med”. Éngangsgrill til at varme frikadeller – kartoffelsalat og frikadeller – alle dele kan købes i Bilka eller Kvikly) . Hvis du gerne vil på kærestetur uden børn, foreslår jeg, at du finder ud af at skaffe pasning til ungerne.
  • Du kommer hjem fra arbejde på en alm hverdag. Arranger en tur på Fodsporet (nedlagt jernbane mellem Slagelse-Dalmose-Næstved-Skælskør). Du sørger for mad og brænde – bed din kæreste sørge for tæpper, skærebrædt, skarp kniv, ketchup, salatmayonaise og tallerkener. Kør til Sludstrup og stil bilen på P-plads ved baneoverskæringen. Gå få hundrede meter mod Næstved til en bålplads som er stort, åbent overdækket hus. Der er sheltere i nærheden. Lad ungerne løbe rundt i skoven, mens du sørger for at lave et bål. Du har købt burgerboller, hakket oksekød, agurk, salat, tomat,  vand (også vand til at skylle hænder i) Hvis du har en rist til grillen derhjemme, har du taget den med. Du udstyrer din  , kæreste med et glas rødvin, mens du nu laver: Efter at have skåret salat, agurk, løg og tomat former du små flade bøffer, som I kan stege på grillristen – også bollerne kan ristes derpå. Efter et par timer rydder du det hele i bilen – kysser din kæreste og I kører hjem.
  • Ravnsborg vikingeborg på Fyn ejes af Jim Lyngvild. Det er en moderne vikingeborg opført i træ. Hvert år afholdes vikingemarked  og julemarked på stedet. Absolut et besøg værd. Julemarked hos Jim Lyngvild  1. og 2. weekend i december 2017 Adr: Hågerupvej 33, 5600 Faaborg.
  • Kolding Legepark – gratis at besøge. Et sted med grill, legemuligheder for børn og alt er gratis. Du kan medbringe egen mad, så et besøg der med alle børn vælter ikke dit budget.Søg på nettet for åbningstider. http://www.kolding.dk/borger/kultur-fritid/fritid-og-idraet/legeparken

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *